Friday, 26 August 2011

entah la arini....

assalamualaikum kpde spe2 yg nk bce, yg x nk tu silekn pegi jaoh2 dari monitor anda!! sebok je...

ni aku nk cte sket psal arini...
aku buke puase kat luar, membe aku ajak... makan nasi arab.... 
yang aku tension skng ni, tmptnye aku x taw kat mne!!!
siot btol ar!!!
da ar aku siap2 semat2 nk pegi, da smpai seksyen 7 aku kol ar membe aku...
tp dye matikan fon!!!!
panas2!!!!!
puas aku crik stu tmpt tu...
geram....
tension....
da ar... aku nk chaw dlu... bye2...

Wednesday, 24 August 2011

bad mood arini... pape je ar...

 assalamualaikum kepade spe2 yg nk bce, yg x nk bce tu lantak korang la!

aku peduli hape nyer..(versi johan maharaja lawak final)

skng aku nk cte betape bad mood nye aku arini!.. semalam bru je pegi shopping bju rye ngn fmly, bru je nk grak, aku kne marah ngn bpk aku! pasal rambot.. aku wt style mohowk pon salah ke?? sakai ke???
huh! yg adek aku plak ngade2 x nk ikot! kalau x nk ikot, raye nt ko nk pakai bju ape sengal!! da la x nk ikot, seliper pon bleh ilang! pastu jalan lmbt mcm sipot!! haish!! yg aku bdmood sngt ni pasal rambot aku ni ha... membe2 aku kate smart, bapak aku kate mcm sakai plak... ni aku blom buat corak kat rambot aku.. mule2 plan nk wt cm tu, da bpk aku pon hangin x tentu pasal, tros x buat...  geram2!!

(yg diatas adalah badmood smlm..) sambungan badmood arini di bawah..
aku geram btol lah pagi2 da ade orng memekak kat telinge aku! da la memekak, pastu soh aku anta adek2 aku g skola! da la aku x cukop tdo.. ade lg, bpk aku soh bsoh pinggan, sidai bju, kemas rumah, argh!!!!!!!!!!!! ingat aku pompan ke nk wt kje2 mcm tu!!!! ade bibik tiap2 petang dtg kemas rumah, tunggu je la petang!!! nk kemas pagi2, tengah ari nt da sepah balek!! buat ape upah orang gaji kalau orang gaji dok relex2!! haish... tension2... wat ever ar.. jng bsok aku badmood lg suda... tu je.. da abes cte aku arini.... bye2...